Evenementen

Kinderpartijtjes

U kunt bij ons terecht voor kinderpartijtjes. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, als er iemand geslaagd is of ter kennismaking met de paarden en pony's.

Het programma bestaat uit het verzorgen, poetsen en knuffelen met onze pony's. Nadat de kinderen gewend zijn met de pony's wordt er een rondje gereden waarna er kan worden gevoltigeerd. 

Na het rijden liggen er in de kantine spullen klaar voor een bingo met voor iedereen een prijsje! Tijdens deze bingo krijgen de kinderen limonade en een zakje chips. 

Heeft u andere wensen voor uw kinderpartijtje dan is dat uiteraard bespreekbaar, vraag naar de mogelijkheden!

Ponykamp

Ieder jaar organiseert manege Hoogenboom Ruitersport een ponykamp. Deze hele week staan paardrijden, spelletjes doen en plezier hebben centraal.

We zorgen goed voor de pony's (borstelen, eten geven, van en naar de wei brengen en natuurlijk ook de stal vegen), gaan op buitenrit, strand- of bosrit, poldertocht, maar ook pony estafette, spring- en dressuur les en ongetwijfeld nog veel meer leuke ritjes. Naast het bezig zijn met de pony's doen we ook speurtochten, levende bingo, knutselen, pimp je pony, film avond en nog veel meer leuke dingen!

Voor de kinderen een leuke en grote ervaring waarin we ze in een week tijd enorm zien groeien en ontwikkelen. Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding en op een verantwoorde wijze, want veiligheid staat bij ons voorop. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Andere evenementen

Er is natuurlijk nog veel meer te doen bij Hoogenboom Ruitersport, kijk hier voor een lijst met alle opkomende evenementen.